|
T R A N S L O V E N I A Vse kar zanima nadebudnega trenserja...
|
| Welcome |
|
|
Welcome to T R A N S L O V E N I A.
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today! |
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Alex Styrian pomočnik
Pridružen/-a: Čet Apr 2007 16:17 Prispevkov: 469 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Avg 27, 2008 9:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
jaz pa mislim da je bil avgust....skratka mamo obletnico.....blaz, pšripravi se uroš, ti pa se ne smej  _________________ www.myspace.com/alexstyrian
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Andro pomočnik

Pridružen/-a: Sre Apr 2007 21:52 Prispevkov: 159 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Avg 28, 2008 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
hahaha keri spomini.... treba ponovit
samo treba zrihtat kakega šofera da mam tut jaz kaj od tega  _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
johny pomočnik
Pridružen/-a: Sob Okt 2007 19:05 Prispevkov: 162 Kraj: Kranjska Gora
|
Objavljeno: Čet Avg 28, 2008 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko bi se pred žurom dobili na parkirišču in kakšnega skupaj spili!
Upam, da bodo majčke že do takrat, se bomo lažje našli...
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dj Robent pomočnik

Pridružen/-a: Pet Apr 2007 9:49 Prispevkov: 338 Kraj: between koroška in štajerska
|
Objavljeno: Čet Avg 28, 2008 8:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
| johny je napisal/a: | | Lahko bi se pred žurom dobili na parkirišču in kakšnega skupaj spili! |
Ravno tu nastane problem pol eni ne znajo not prit eni pa vun ne morejo vglavnem dost s tem.
Itak da se dobimo, da se spoznamo  _________________ .:: Trance ::. http://www.myspace.com/djrobent
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Simon Overdose pomočnik

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 21:32 Prispevkov: 117
|
Objavljeno: Čet Avg 28, 2008 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
da vidmo, če mam še posluh....heh
Lyrics to Walk Down :
No matter if I breathe the air that I need,
No matter if I'm lost within a million crashing skies.
And when you walk down, try to touch me,
I'm waiting for a sign to keep me on the ground.
And when you walk down, please try to touch me,
I'm waiting for a sign, so heal me with your call.
She healed me with her call.
....legendaren komad, vsaj zame  _________________ Trance is music, but Trance is so much more than music Trance to me is lifestyle!!!
http://sl.netlog.com/djsimonoverdose
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tarpex vajenec
Pridružen/-a: Ned Apr 2007 21:56 Prispevkov: 85
|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 6:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam pejmo!
Nagradno vprašanje se glasi: "Pod katerim avtom bo letos spal Reconceal?"
Mal heca mora bit
Sicer pa, ni kej rečt, K&A = win, zdej pa bodte pridni pa zvlečte tja še babico da se napolni cvetličarna, se nardi lep finančni plus in zberemo za Callaghana enkrat v prihodnosti
Še eno malo razmišljanje na to temo, ubistvu si izbiramo in plačujemo DJe sami, kolikor nas pride, tolko se vrže praktično v skupen šparovček za nasledn party, ker si noben trance organizator pr nas še ni od partijev fičota kupu, praktično pokrivamo samo stroške (pa ponavad še to ne) iz naše odvisnosti do muske, mamo pa tud to srečo, da so odvisni v dotičnem primeru tudi organizator(ji).
Tko da dejmo narest spremembo in naredmo polno cvetličarno, ker je sam od nas odvisno, a bo še kkšn trens v našem, privat stilu (recimo temu tako, sej vemo kko je ) roku 2h let al bo spet suša tko k je bla zdaj, za kar smo si krivi lepo - sami! Par razlogov;
a) ni bil tiest0r, fuj in fej, 40 km po avtocest se pa že nam pelu za enga k ga ne slišm v 4h radio showih in na vsaki masovki v tujini
b) .."nikol ni cajta", da se pa jamrat pol da nič pametnga ni
c) sanjat o nevem, DJih ki računajo €€ tolko da pri nas še placa nimamo takega da če bi bla 100% kapaciteta da bi se stroški mal pokrili
đ) en svetopisemski citat "prerok ni nikoli sprejet v domačem kraju", s tem bi se navezal na to da se premal ceni domačo sceno, če se bo lezlo samo v tujino in ne bo supporta naše scene, se ne bo NIČ spremenilo.
S tem ciljam posredno in neposredno na vse! Neposredno na tiste, ki so jih polna usta pred vsakim eventom, potem jih nikoli in nikjer ni (saj se ve ane), posredno pa na vse, ki jamrajo (jamramo ) nad bedo pri nas, ki zdele vlada na trance sceni, zdele mamo pa šanso da zablestimo.
Ker roko na srce, sceno sestavljamo mi, ti, oni tam, jaz, in če bomo vsi prišli, bomo meli še kak dober event, v kolikor bomo zaj*, si bomo krivi lepo sami.
Naj bo eden vaših ciljev ta mesec, enostavno "to spread the word", pa magari zvlečte kkšnga enostavno s sabo (smo enga k kao ni bil kej fan trensa, zvlekl na ferrya pa ni hotu dol s floora več), trens ma svojo magijo, pa naj se nas res nabere tolk kot se za gre.
Wall of text crits you for 20k, ampak sm si mogu tole z duše dol spravit, ker če se spomnite leto, 2 nazaj, smo meli kar dosti eventov v različnih organizacijah, pa so žal klavrno dobri nameni propadli iz zgoraj navedenih razlogov, recimo enkrat temu DOST JE, pa trend spremenimo.
Ker je scena odvisna samo od nas samih.
No, pa dost o tem, jst komaj čakam in sm že zangažiral akcijo, od moje strani pridejo 3je polni avti folka (od tega 2 avta trance "newcomerjev") zaenkrat, v igri je še četrti. Pa vi?  _________________ Shock System Music
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Reconceal pomočnik

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 16:14 Prispevkov: 250 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 10:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Tarpex je napisal/a: | Sam pejmo!
Nagradno vprašanje se glasi: "Pod katerim avtom bo letos spal Reconceal?"
|
 _________________ www.myspace.com/reconceal
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dj Robent pomočnik

Pridružen/-a: Pet Apr 2007 9:49 Prispevkov: 338 Kraj: between koroška in štajerska
|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 10:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
HAHAHAHAHA
Vglavnem, bol kot s Tarpexovim postom se nebi mogu strinjat  _________________ .:: Trance ::. http://www.myspace.com/djrobent
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alex Styrian pomočnik
|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 10:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
lepo tarpex
ta nagradna igra je brez podlage.....kje so možni odgovori???? in kje nagrade?????  _________________ www.myspace.com/alexstyrian
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
armada pomočnik

Pridružen/-a: Ned Avg 2007 9:46 Prispevkov: 237
|
Objavljeno: Sob Avg 30, 2008 1:29 am Naslov sporočila: |
|
|
+1 Tarpex
Upam da nas bo čim več, tud jst velik razširjam besedo o tem dogodku. Potem najbolš da se net čim bolje uporab, razni facebook, myspace, forumi variante.
Pomoje bo kr polno  _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
PiNkDeF3kT vajenec

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 17:42 Prispevkov: 21
|
Objavljeno: Ned Avg 31, 2008 3:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
js tut upam d bom uspela prepričat še par folka k drgač niso za trance sploh se ne zawedajo tega kaj zamujajo
ps: tarpex-pohwale za tale dobr wall of text tut z moje strani
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
translovenia Site Admin
Pridružen/-a: Čet Apr 2007 13:32 Prispevkov: 35
|
Objavljeno: Ned Avg 31, 2008 8:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za tiste, ki jih zanima oktoberski datum v Mariboru- prihaja mojster minimaltrancetechnaelectra Po začetnem ogrevanju za eno izmed MB hal se dogodek seli v vsem znani klub
Več informacij pa po 20. septembru
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Halyka Balyka pomočnik

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 19:44 Prispevkov: 360 Kraj: Barcelona
|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 9:44 am Naslov sporočila: |
|
|
alora se vidimo v Mariboru  _________________ Ay, no ha que llorar, que la vida es un carneval...
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alex Styrian pomočnik
|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 8:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
super...dobrodošli v maribor sprejeli vas bomo z odpritmi in širokim objemom  _________________ www.myspace.com/alexstyrian
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Ganesh pomočnik

Pridružen/-a: Pet Apr 2007 10:44 Prispevkov: 348 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2008 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Namaste!
Jaz pridem na party, k PvD v Pragi odpade k bo treba podiplomca plačat, če me vzamejo
Se vidmo v prvi vrsti, bjondo bo u ekšn
Mal ogrevannja za TRANSMISSION 5 ne bo škodl!
Ganesh  _________________ Prijave za:
08.11.08-TRANSMISSION 5@Praga
12-14.12.08-RAVE ON SNOW@Avstrija
07.03.09-TRANCE ENERGY@Holland
TBA-400 oddaja A STATE OF TRANCE@Holland
TBA-NATURE ONE@Nemčija
TBA-MYSTERY LAND@Holland
partyganesh@gmail.com in 031 829 959
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
 Community Chest
|