Kazalo po T R A N S L O V E N I A forumu T R A N S L O V E N I A
Vse kar zanima nadebudnega trenserja...

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov    Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Welcome
Welcome to T R A N S L O V E N I A.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Katerega najbolj spoštujete?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po T R A N S L O V E N I A forumu -> Debate
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Katerega od teh 4 najbolj popularnih trance producentov/DJev najbolj spoštujete?
Paul van Dyk
25%
 25%  [ 11 ]
Tiesto
27%
 27%  [ 12 ]
Armin van Buuren
30%
 30%  [ 13 ]
Ferry Corsten
16%
 16%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 43

Avtor Sporočilo
djmato
ultratrenser

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 19:04
Kraj: Nazarje :)

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 23, 2007 2:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Welcome to future Sad

Jah včasih...ko se le spomnim tistih setov z kakšnega Trance energyja, Dance valleyja, tut GDJB, ... kakšen trance se je takrat vrteu in ko poslušam to zdaj...nekateri novi komadi so DOBESEDNO za zjokat Sad Sej so tut zdej odlični komadi ni kej sam nekateri so ga res adijo. Res škoda ker so zašli v smer komercializacije & electro Sad

KJE SO TISTI STARI DOBRI TIËSTO, FERRY, OAKEY ...
vajenec

Pridružen/-a: Sre Apr 2007 21:37
Kraj: slovenj gradec

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 29, 2007 2:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vrjetno js najprej za airwave-a potem pa kr za vse ostale vsi so fenomenalni Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
mohz
pomočnik

Pridružen/-a: Sre Jul 2007 10:10
Kraj: Novo mesto, lj

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 29, 2007 9:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

maychek je napisal/a:
vrjetno js najprej za airwave-a

joshi mislm d smo najdl idealno punco zate Razz Laughing Laughing
www.myspace/mohz_2
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
J
pomočnik

Pridružen/-a: Sre Jun 2007 21:19
Kraj: kamnk

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 29, 2007 10:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

h3h3...airwawe.. Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
NeOman
pomočnik

Pridružen/-a: Pet Okt 2007 22:35
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 29, 2007 10:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Easy, Paul van Dyk Smile
Nazaj na vrh
Yoshi
pomočnik

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 16:26

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 29, 2007 10:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

J je napisal/a:
h3h3...airwawe.. Laughing

Kaj je smešno? Smile
maychek
vajenec

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 30, 2007 1:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sam replika na mohz- a, joshi je moj zelo dober prijatelj

sam v vednost Wink

Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
mohz
pomočnik

Pridružen/-a: Sre Jul 2007 10:10
Kraj: Novo mesto, lj

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 30, 2007 2:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

maychek je napisal/a:
sam replika na mohz- a, joshi je moj zelo dober prijatelj

sam v vednost Wink

Very Happy

Just triing to make a joke.. se opravičujem če sm kej narobe reku Smile
www.myspace/mohz_2
Nazaj na vrh
NRG
trenser

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 17:28
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 30, 2007 4:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mohz je napisal/a:

Just triing to make a joke.. se opravičujem če sm kej narobe reku Very Happy

try harder Wink Razz
maychek
vajenec

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 31, 2007 11:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smile Smile Smile Smile oproščeno Smile Smile Smile Smile
Nazaj na vrh
Lz
vajenec

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 17:59
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 28, 2008 1:32 pm    Naslov sporočila: Re: Katerega najbolj spoštujete? Odgovori s citatom

Da obudim tole malce zaspalo temo. Kot producent brez dvoma Ferry Corsten, DJ-at pa še nisem videl nobenega v živo, tako da težko rečem. Čeprav nekaj Buurenovih setov je res dobrih Cool
nix1
vajenec

Pridružen/-a: Sob Feb 2008 17:17

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 28, 2008 6:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

... in še enkrat Ferry. Zakaj? Zato, ker me je prav on navdušil za to zvrst glasbe. Preko njega sem spoznal ostale ustvarjalce na tej sceni. Res je odličen producent in hrati eden najboljših DJ-jev, kar je redkost. Moj glas torej Ferry-ju, čeprav pa je konkurenca res huda Very Happy
pomočnik

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 19:05
Kraj: Kranjska Gora

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 29, 2008 6:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zame pa Tiesto, pred 10 leti me je navdušil za trance zato bo zame vedno n1! Bil sem na 2 njegovih partijih pa me je vedno navdušil.

2 krat sem slišal Ferrya sam me je enkrat razočaral, enkrat sem bil pa na PVDju pa je bil tud ful dobr. Armina pa zaenkrat v živo še nisem slišal.

Drgač pa na T4 (Praga) zmaga Above & Beyond.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Simon Overdose
pomočnik

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 21:32

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 08, 2009 2:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekako se ne morem odločit med, Paul Van Dykom, ter Ferry Corstnom,oba sta precej naredila za Trance sceno v preteklosti.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po T R A N S L O V E N I A forumu -> Debate Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3   

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Community Chest

Download our forum toolbar