Kazalo po T R A N S L O V E N I A forumu T R A N S L O V E N I A
Vse kar zanima nadebudnega trenserja...

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov    Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Welcome
Welcome to T R A N S L O V E N I A.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Sponzorstvo
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po T R A N S L O V E N I A forumu -> Radijska oddaja TRANSLOVENIA
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
urbee

Pridružen/-a: Pet Dec 2007 18:53

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 12:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem definitivno za Smile

NeOman, se slisiva na MSN.
NeOman
pomočnik

Pridružen/-a: Pet Okt 2007 22:35
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 1:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Takole je, s hostingom je vse zmenjeno, sedaj ste tu še administratorji, ki boste povedal, če ste za stvar. Problem je v tem, da je potrebno plačat 20€ da dobimo bazo tega foruma in zadevo prestavimo na stabilen - hitrejši strežnik.

Glede portala pa tako, ga naredimo zastonj, samo če boste zadevo ažuriral.

Anyone?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
urbee

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 1:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bom zaenkrat js, pa poskusu zbrat eno ekipo Cool
AjaX
pomočnik

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 18:52
Kraj: Ptuj - Zavrč, Slovenia

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 6:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

povejte kje se da pomagat... mam tako površinsko znanje html-a, tako da če bo kaj za nardit mi povejte Wink

Trance Energy, 3rd of March, 2009
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
urbee

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 6:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zaenkrat je prva stvar da prestavmo forum. Za teh $30 bo treba pocakat do 18. da dobim neki eurov na kartico Wink
2 addicted
vajenec

Pridružen/-a: Pet Feb 2008 23:21
Kraj: Styria

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 02, 2008 6:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

super zadeva.. sem zelo zainteresiran ampak serverji pa te stvari so mi španska vas, kar se pa tiče denarja, bi tud jaz lahko prispeval everčke!!!

mislim tudi, da bi 24 ur postaja lahko delovala, saj ima zagotovo kdo od nas za najmanj 120Gb partijev oz. celovečercev... No jaz jih imam zagotovo, pa tudi finančno bi podprl to zadevo!!!

Ej, če ta stvar zaživi...HUUUUDDDOOO Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
djmato
ultratrenser

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 19:04
Kraj: Nazarje :)

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 02, 2008 8:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Js vsekakor podpiram to zadevo če še drugi pokažete interes se lahko kak zmenimo...

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 09, 2008 4:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se spravlamo zravn Wink
gtu
pomočnik

Pridružen/-a: Sre Dec 2007 13:30
Kraj: Šebrelje

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 17, 2008 7:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lahko bi uporabili php-fusion. naredimo lastno shemo, določimo moderatorje, novičkarje,......

problem bi biu le prestavitev foruma.
a kdo zna tole?

če ne veste kako zgleda php-fusion si oglejte stran www.djgumja.com.
stran je narejena s tem cms-jem.
to bi bilo pomoje najlažje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Rawkee
pomočnik

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 16:11

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 18, 2008 12:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

meni zgleda kul...

ja gremo v akcijo Smile
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gtu
pomočnik

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 18, 2008 1:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ely a boš u nedeljo pršu? pa se tam zmenva Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
DJblas
pomočnik

Pridružen/-a: Čet Jun 2007 18:32
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 18, 2008 4:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst lahko pomagam z komadi, cifra se vrti tam okol 7000.
ce boste slucajno rabili.
L.P.
Samo pazite se SAZASA, ce mislite server postavljati v SLO.
Kako je pa za odzuni pa ne vem.

Mi smo namrec enkrat hoteli postaviti online radio, pa je sazas tko pozresen, da ti hoce za vsak komad ki ga zarolas, pobrati denar.
Ce bi slucajno rabili zakonik, vam ga lahko priskrbim, ce mi bo se enkrat uspelo nasuntat pravnike Twisted Evil

L.P.
-----------------------------------
Nazaj na vrh
gtu
pomočnik

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 18, 2008 6:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DJblas je napisal/a:
jst lahko pomagam z komadi, cifra se vrti tam okol 7000.
ce boste slucajno rabili.
L.P.
Samo pazite se SAZASA, ce mislite server postavljati v SLO.
Kako je pa za odzuni pa ne vem.

Mi smo namrec enkrat hoteli postaviti online radio, pa je sazas tko pozresen, da ti hoce za vsak komad ki ga zarolas, pobrati denar.
Ce bi slucajno rabili zakonik, vam ga lahko priskrbim, ce mi bo se enkrat uspelo nasuntat pravnike Twisted Evil

L.P.

ha??? pomoje ti misliš neki čist napačnega... jst sm mislu na portal translovenia.... lahk pa da sm temo mal faliu, ker sm uporabu iskanje prej kot sm pisal....
Nazaj na vrh
DJblas
pomočnik

Pridružen/-a: Čet Jun 2007 18:32
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 19, 2008 1:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

2 addicted je napisal/a:
mislim tudi, da bi 24 ur postaja lahko delovala, saj ima zagotovo kdo od nas za najmanj 120Gb partijev oz. celovečercev... No jaz jih imam zagotovo, pa tudi finančno bi podprl to zadevo!!!

Ej, če ta stvar zaživi...HUUUUDDDOOO Smile

Ne Gtu, jst sm mislil na tale komentar.
Portal za translovenio pa si lahko SAZAS samo pod nosom obrise Twisted Evil
-----------------------------------
Nazaj na vrh
gtu
pomočnik

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 20, 2008 1:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

aha vredu pol Smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po T R A N S L O V E N I A forumu -> Radijska oddaja TRANSLOVENIA Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 2 od 4   

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Community Chest

Download our forum toolbar