Kazalo po T R A N S L O V E N I A forumu T R A N S L O V E N I A
Vse kar zanima nadebudnega trenserja...

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov    Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Welcome
Welcome to T R A N S L O V E N I A.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Zmagovalec #3: DJ SAN-Deja Vu

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po T R A N S L O V E N I A forumu -> Trance Battle !!!
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Boljši mi je...
ARCTIC QUEST - Strings & Guitars
37%
 37%  [ 3 ]
DJ SAN feat. Olivia Lewis - Deja Vu
62%
 62%  [ 5 ]
Skupaj glasov : 8

Avtor Sporočilo
translovenia
Site Admin

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 13:32

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2007 9:32 pm    Naslov sporočila: Zmagovalec #3: DJ SAN-Deja Vu Odgovori s citatom

ARCTIC QUEST - Strings & Guitars
Sample:
http://www.astralmusic.com/en/catalogfulltext/Catalog.Fulltext/full/ac068433-strings-guitars-basecamp-en/Default.aspx

vs

DJ SAN feat. Olivia Lewis - Deja Vu
Sample:
http://www.astralmusic.com/en/catalogfulltext/Catalog.Fulltext/full/ac068489-deja-vu-incl-marco-v-remix-en/Default.aspx

Glasovanje se konča v nedeljo, 21.11. ob 22:32!!!

Nazadnje urejal/a translovenia Pon Okt 22, 2007 4:55 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
NeOman
pomočnik

Pridružen/-a: Pet Okt 2007 22:35
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2007 9:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ravno prej sm poslusu Arctic Quest - Strings & Guitars, tko da glasujem za tole.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
NRG
trenser

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 17:28
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2007 10:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

od teh morm it pa kr z Deja Vu

tech elec prog poslastica... sprva mi ni biw nvem kaj.. ampak M.I.K.E. Electrodub rmx rox! tisti padi <3

Original kot celota mi ne sede...
Marco V je pa pač njegov nov housier stil... tis ok

S&G mi res ni nč posebnga.. pa kje je dobu title S&G.. a kdo sliš kšn guitar? .. nvem... jst nism doskat poslušu.. ampak nkol nism slišu kšne kitare Smile

lol ta Astral ti da kr cele komade v wmp Smile
djmato
ultratrenser

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 19:04
Kraj: Nazarje :)

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2007 10:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

My vote goes to...
&

Deja Vu mi je preveč usual, kar pa za strune&kitare nemormo reči. Odličen break, ki pomoje ruši dvorane&stadione&klube kjerkoli ga DJ zavrti. Mislim da ga je Tiesto zavrtel v Gavioliju ampak takrat ga še nisem poznal in upam da ga bom decembra s5 slišal (maybe Ely can spinn this Rolling Eyes ? )
Preprosto nimam druga reči kot odlično Cool
trenser

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 16:20

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 14, 2007 10:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst dam glas dj sanu! mene je prepričal original s super progressive trance melodijo in haunting vokalom, remiksi so mi ok sam nič posebnega. strings & guitars mi je zlo povprečen z annoying melodijo Rolling Eyes

I'm sliding off the world

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Yoshi
pomočnik

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 16:26

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2007 11:33 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne en, ne drugi me ne prepričata, zato nebom glasoval Smile
Alex Styrian
trenser

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 16:17
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2007 1:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

eh jaz pa bom Laughing

arctic quest mi deluje zelo popačeno......

tak da boljši mi je......
DEJA VU! Cool
mohz
pomočnik

Pridružen/-a: Sre Jul 2007 10:10
Kraj: Novo mesto, lj

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2007 6:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nekaku zlo izenačeno... noben mi pa ni kej posebnga tku d sm se tud js odloču za DJ SAN feat. Olivia Lewis - Deja Vu Smile
www.myspace/mohz_2
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Elyksir
trenser

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 16:20

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2007 8:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zgleda da sta komada malo preveč 'nenavadna' za povprečnega slovenskega trenserja... da vemo za vnaprej Wink

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Andro
pomočnik

Pridružen/-a: Sre Apr 2007 21:52
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2007 8:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sn bol za strune pa kitare Very Happy
dejavu mi je tak no bol nič posebnga, medtem ko pa strings&guitars ma nekaj kar me poživi bol
je pa res da mi nea paše ob vseh prilikah, sn enkrat vjutru ob šestih haral pa me je kuj metalo Laughing , je blo še malo prezgodaj, te bi biu deja vu lih taprav Very Happy , če pa sn v štimungi pa je strings & guitars zakon
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po T R A N S L O V E N I A forumu -> Trance Battle !!! Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1   

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Community Chest

Download our forum toolbar